Siirry pääsisältöön
Satakunnan Näkövammaisten logo.
Satakunnan Näkövammaisten logo.

Sa­ta­kun­nan Nä­kö­vam­mai­set ry

Tervetuloa Satakunnan Näkövammaiset ry:n kotisivuille!
Karhu kävelee metsäaukealla kohti kameraa.

Tutustu toimintaamme ja tule mukaan!

Liity jäseneksi

Täytä jäsenhakemuslomake ja liity jäseneksi. Saat näkövammaiskortin ja jäsenetuja. Pääset mukaan monipuoliseen jäsen- ja vertaistukitoimintaamme.

Osallistu toimintaan

Yhdistyksemme järjestää monipuolista virkistys- ja liikuntatoimintaa. Tule mukaan retkillemme, kursseillemme ja liikuntaryhmiimme.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää yhdistyksestämme. Oman yhdistyksemme yhteystietojen lisäksi löydät linkin takaa muitakin tärkeitä yhteystietoja.

Kokemustoiminta

Kokemustoiminnan tarkoituksena on ymmärryksen ja tiedon lisääminen eri alojen ammattilaisille ja opiskelijoille sekä suurelle yleisölle. Kokemustoimijan arjen asiantuntemuksesta ja asiakasnäkökulmasta hyötyvät sosiaali- ja terveysalan lisäksi myös yksityiset organisaatiot kuten kuljetus- ja matkailu- tai palvelualojen yritykset. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kaipaatko vertaistukea?

Vertaistuki tarkoittaa kokemustietoon perustuvaa tukea; se on kertomista ja kuuntelemista, kokemusten jakamista toisen saman kokeneen kanssa. Ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat kuuntelijaa tai lisätietoa omaan tai läheisesi näkövammaan liittyvissä asioissa. Yhdistyksellämme on valmennuksen käyneitä vertaistukijoita, joiden puoleen on helppo kääntyä.

Kuvailutulkkauksia

Täältä löydät kuvailutulkattuna saapumisen yhdistyksemme toimistolle sekä yhdistyksemme tilojen kuvailua. Tervetuloa meille!