Siirry pääsisältöön
Satakunnan Näkövammaisten logo.
Satakunnan Näkövammaisten logo.

Haluatko jäseneksi?

Tervetuloa mukaan toimintaan!
pyöreä sininin näkövammaisrintanappi, jossa valkoisella valkoisen kepin käyttäjä.

Tällä sivulla

Varsinainen jäsen

Varsinaiseksi jäseneksi hyväksytään henkilö, jonka näkökyky on heikentynyt siinä määrin, että se haittaa jokapäiväisen elämän toiminnoissa. Jäseneksi haluavan on esitettävä silmälääkäriin todistus, josta ilmenee näön haitta-aste, jonka on oltava vähintään 50 %.

Ainaisjäsenmaksu on 10 €.

Lapset

Liittyminen yhdistyksemme jäseneksi on maksuttonta aina 12 ikävuoteen asti.

Nuoret

Nuorisovastaava Käkelä Ville, Karvia
p. 040 178 7620

Näin haet jäsenyyttä

Täytä jäsenhakemus täällä- Ulkoinen linkki
tai hae jäsenyytta lomakkeella, jonka saat yhdistyksen toimistolta. Voit olla yhteydessä näkövammaisuuteen liittyvissä asioissa myös oman paikkakuntasi kuntayhteyshenkilöön.

Voit myös ladata jäsenhakemuksen (rtf) omalle koneellesi täytettäväksi tai tulostaa hakemuksen (pdf) sivun alaosassa olevista linkeistä.

Lomake toimitetaan täytettynä postitse osoitteella
Satakunnan Näkövammaiset ry, Otavankatu 4 C 49, 28100 Pori
tai sähköpostitse osoitteella toimisto@satakunnannakovammaiset.fi.

Muista liittää hakemukseen kopio silmälääkärin lausunnosta, josta käy ilmi näkövamman haitta-aste. Mikäli teet jäsenhakemuksen täyttämällä lomakkeen verkkosivustollamme, voit toimittaa silmälääkärin antaman todistuksen meille sähköpstilla tai postilla.

Näkövammaiskortti toimitetaan suoraan kotiin postitse noin kuukauden kuluessa jäseneksi liittymisestä.

Mitä hyötyä jäsenyydestä?

Saat ohjausta ja neuvontaa kaikissa näkövammaisuuteen liittyvissä asioissa.

Saat vertaistukea toisilta näkövammaisilta eli samassa elämäntilanteessa olevilta, joita tapaat yhdistyksen tapahtumissa ja kokoontumisissa. Yhdistyksellä on myös koulutuksen saaneita vertaistukihenkilöitä, joiden puoleen on helppo kääntyä.

Pääset mukaan harraste- ja liikuntapiireihimme ja osallistumaan jäsenistölle järjestettäviin tapahtumiin ja retkiin. Toiminta on tarkoitettu kaikenikäisille näkövammaisille sekä heidän omaisilleen ja oppailleen.

Saat mahdollisuuden päästä itse vaikuttamaan näkövammaisia koskeviin asioihin.

Saat viisi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsentiedotteen. Siitä löytyy ajankohtaisia asioita sekä tiedot järjestettävistä tapahtumista. Jäsentiedotteen voi tilata paperiversiona, sähköpostilla, cd-levyllä, Luetus-kuunteluna tai pistekirjoituksella.

Saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Näkövammaisten lliitto ry:n julkaiseman Näkövammaisten Airut- Ulkoinen linkki -jäsenlehden.

Voit tilata kuunneltavaksesi äänilehtikoosteen, joka sisältää Satakunnan alueen paikallislehtiä.

Voit kääntyä digituki-ohjaajiemme puoleen ja saada opastusta ja neuvontaa tietokoneisiin, puhelimiin, Daisy-soittimiin tai muihin näkövammaisen tietoteknisiin apuvälineisiin liittyvissä asioissa.

Saat jäsenetuja, joista kuulet tarkemmin jäseneksi liittyessäsi.

Kannatusjäsen

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa yhdistyksen toiminnasta tai näkövammaisuuteen liittyvistä asioista kiinnostunut.

Kannatusjäsenenä tuet yhdistyksen toimintaa ja saat viisi kertaa vuodessa ilmestyvän yhdistyksemme jäsentiedotteen sekä kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Näkövammaisten liitto ry:n julkaiseman Näkövammaisten Airut- Ulkoinen linkki -jäsenlehden.

Kannatusjäsenen vuosimaksu on 25 €.

Täytä kannatusjäsenhakemus täällä- Ulkoinen linkki.

Voit myös ladata kannatusjäsenhakemuksen (rtf) omalle koneellesi täytettäväksi tai tulostaa hakemuksen (pdf) sivun alaosassa olevista linkeistä.

Lomake toimitetaan täytettynä postitse osoitteella
Satakunnan Näkövammaiset ry, Otavankatu 4 C 49, 28100 Pori
tai sähköpostitse osoitteella toimisto@satakunnannakovammaiset.fi.